Najlepszy polski serwer o Drugiej Wojnie Światowej
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze: Pr0fesor
Nick oskarżonego w grze: Janusz
Opis sytuacji: Ten pseudopatriota zaczął się do mnie sapać i dał bezpodstawnego kicka za to, że wyrażałem swoje zdanie o "honorze" (jego braku) u żołnierza polskiego. Nie moja wina, że miałeś (tak samo jak i ja) nieszczęście urodzić się w takim żałosnym narodzie i musisz go wywyższać. Ja nienawidzę narodu polskiego, bo to w całości (poza paroma wyjątkami, jak ja i paru graczy serwera, typu KO7 czy Szakul) to sami cebulacy i pseudopatrioci. Wolałbym po stokroć urodzić się jako Niemiec, Rosjanin, Brytyjczyk czy jakikolwiek inny człowiek. A jeśli ty masz mnie za mój światopogląd kickować to zapraszam do Korei Północnej - tam żyją ludzie, którzy też nienawidzą ludzi z innym światopoglądem.
Dowód: Nie mam screena bo ich nie robię, ale mam świadków: Szakula, KO7, Ptrygeu.
Chcę jeszcze tu na dole dodać, że czuję się chujowo, iż 101 uchodzi płazem prowokowanie i wyzywanie nas, a jak my na nich wjedziemy to od razu dostajemy kicki i bany. Ogarnijcie i zrozumcie, że nie każdy mieszkający tutaj człowiek musi ten chory kraj uwielbiać. -.- To jest moje zdanie i mam kurwa prawo je wygłaszać.
Ostatnio edytowany przez Pr0fesor (2015-07-23 19:17:06)
Znowu sapiesz do każdego żenada.
Ja nienawidzę narodu polskiego
To spierdalaj.
Pr0f, spytam o jedno - Na chuj Nas wyzywałeś? Po co Ci to było? Po to, żebyś mógł się użalać, że bana dostałeś? Bo nie potrafiłeś się zachować? Żałosne zachowanie, tak samo jak ta skarga. Piszesz je o byle co. Ban był słuszny.
A ja powiem tak. Tylko winny się tłumaczy. Więc się nie tłumaczę.
Ban nie był słuszny, bo dostałem bana za światopogląd. Ciągle mnie prowokujecie i wyzywacie (głównie Wonsz i DarK) a potem, jak odpowiem tak samo, od razu dostaję muta/kicka/bana. Macie kurwa problemy, bo jestem w wielu rzeczach lepszy niż wy i nie potraficie tego znieść, zawistne polaczki.
Ja wyzywam? Oprócz tej sytuacji z Shermanem, w ogóle Cię dziś nie wyzwałem. "...bana za światopogląd." -
AK|Mjr.Krzysztof: Pokażcie swój talent i wyszkolenie!
WH|Hpt.Pr0fesor: I zjebanie umysłowe.
Jak we wrześniu 39?
WH|Hpt.Pr0fesor: Co Polaczki ginęły jak śmiecie? :3
WH|Hpt.Pr0fesor: Opierdol mi pałe Janusz śmieciu.
Światopogląd, heh? Ban był słuszny, poza tym, ciesz się, że to nie był perm.
To ostatnie to napisane po kicku za światopogląd. a wcześniejsze to kurwa mówiłem nie "od siebie" tylko wcieliłem się w jakby rolę Niemca. Ale jak nie potraficie tego przeboleć to GG. A to pierwsze od góry jest słuszne, bo trzeba być debilem, by na froncie zachodnim robić AK. To jest kurwa Francja/Niemcy, a nie Polska. Czemu nikt nie robił AK jak była pierwsza edycja z Sowietami, gdzie to by miało sens?
Weź już nie bazgraj tych Swoich beznadziejnych wymówek... Pisałem - Ciesz się, że to nie był perm.
A może skończysz wypowiadać się pod skargą, co do której sprawa została wyjaśniona, co? xd
Dobra dzieci spokojnie, bo Wam czołgów nie wyklepię!
Dzieci? Śmiesz tak o mnie pisać, mimo iż nawet nie znasz mego wieku. xd
Nie wyklepię Ci jeepa!
Pr0f, skarga ta była 100% bez sensu.
Ja tego nie widziałem, lecz nie Pr0fesorku nie masz dowodów .
Jeden z członków AK na Polskim Serwerze WWII!
Jan przecież Pr0f napisał że ma świadków, więc dowód jest. Czytanie ze zrozumieniem się kłania dla tego pana. ^^
Karyū no Hōkō
Spierdalaj Prof ! Sieg Heil ! Ein Volk,Ein Reich,Ein Fuhrer !
Pierdol się kurwo nazistowska.
O ty gnoju xD Nie zapominaj że jesteś w Wehrmachcie ze mną xDDD
O chuj, racja. No to... Sieg Heil!
;-;
Spierdalać nazistowskie kurwy
Grzeczniej pizdo, bo pójdziesz do gazu! Heil Hitler!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 997.41 kB (Maksimum: 1.17 MB) ]